Przejdź do zawartości

Ultimate Plus All in One25 Lemon

Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***.
Válassza ki a csomagolás méretet:
Válassz illatot:

Termékleírás

Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***.

Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbírkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

***Összetevő: Enzim.

TERMÉKELŐNYÖK

INTENZÍV TISZTÍTÁS

Eltávolítja a legmakacsabb ételszennyeződéseket

HATÉKONYSÁG

Előöblítés nélkül is eltávolítja az odaégett ételmaradékot

ULTIMATE RAGYOGÁS

Ragyogóan fényes edények

EZÜSTVÉDELEM

Evőeszközök védelme

CYCLESYNC TECHNOLOGY

4 művelet a mosogatási ciklus során

Használati utasítás

Mindig száraz kézzel használja, hogy elkerülje a nedvesség bejuttatását a csomagolásba, ami a kapszulák összeragadásához vezethet.

Használat előtt ne tépje szét a fóliát, hogy elkerülje a vegyi anyagok kiömlését.

Biológiailag lebomló, 100%, vízben oldódó fóliával van csomagolva, amely nem igényel kicsomagolást.

Helyezze a terméket a száraz mosószerkamrába, hogy elkerülje a kapszula aktiválását az előmosás megkezdése előtt.

Ne helyezze az evőeszközkosárba, hogy elkerülje a termék hatékonyságának elvesztését vagy az oldódási problémákat.

Ezt a terméket úgy tervezték, hogy ökociklusban működjön, energiát és vizet takarítson meg.

A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26ºe (21°dH)vízkeménységi fokig fejti ki hatását.

Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.

A kapszulák minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

Biztonság & Tárolás

Használat után mindig zárja vissza a tárolót

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartsa

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.

Finish Ultimate Plus

ÖSSZETEVŐK

15 - <30 % oxigén-alapú fehérítőszerek

5 - <15 % nem ionos felületaktív anyagokat, polikarboxilátokat, foszfonátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool).

Ingredients (For more information: www.rbeuroinfo.com)

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

 • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
 • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

 • A gép védelme a vízkő ellen
 • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.

 

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

 • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.
 • Mosogatógép-tisztító folyadék

  Eltávolítja a zsírt és a vízkövet a gépből.
 • Mosogatószer

  Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.