Przejdź do zawartości

Mosogatógép illatosító

A Finish mosogatógép illatosító egyedülálló illatvezérlési technológiával rendelkezik, amely frissítő tiszta citrom és lime illatot biztosít minden alkalommal, amikor kinyitja a mosogatógépet.
Válassz illatot:

Termékleírás

A mosogatógépben lerakódott szennyeződések kellemetlen szagok kialakulásához vezethetnek. Az Anti Odor technológiának köszönhetően a Finish mosogatógép illatosító 100%-kal hatékonyabban tartja távol a kellemetlen szagokat**, így Ön minden alkalommal kellemes illatot érezhet, mikor kinyitja a mosogatógépet. ** Kétszeres frissesség a mosogatógép belsejében az egyes mosási ciklusok között, összehasonlítva a csak a Finish tabletta használatával történő mosogatással.

Termékelőnyök

Felfrissíti a gépet a mosások között

Távol tartja a kellemetlen szagokat

Akár 60 mosáshoz

Használati utasítás

Csiptesse a mosogatógép kosárhoz. Ha a termék belsejében lévő folyadék eltűnik (kb. 60 mosás után), cserélje ki a teljes terméket. Egyes műanyagok hajlamosak arra, hogy mosogatás közben elnyeljék a frissítő illatát ha Finish mosogatógép illatosítóval együtt kerülnek a mosogatógépbe.

Biztonság és Tárolás

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

Figyelem

Deo Lemon

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

FIGYELEM. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírások szerint.

ÖSSZETEVŐK

5 - <15% nem ionos felületaktív anyagok,

polikarboxilátok

Enzimeket (szubtilisin),

parfümöket (limonén) tartalmaz

Összetevők (Több információért: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

 • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
 • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

 • A gép védelme a vízkő ellen
 • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

 • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.
 • Mosogatószer

  Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.
 • Ultimate All In One

  A Finish Ultimate All In One kapszula elhozza az Ultimate tisztaságot és ragyogást mosogatógépébe.