Przejdź do zawartości

A Gépi Regeneráló Só kifejezetten arra szolgál, hogy megakadályozza a mosogatógépben felhalmozódó vízkövet, amely rossz teljesítményt okozhat.
Válassza ki a csomagolás méretet:

Termékleírás

A Gépi Regeneráló Só kifejezetten arra szolgál, hogy megakadályozza a mosogatógépben felhalmozódó vízkövet, amely rossz teljesítményt okozhat. A só hatékonyan lágyítja a vizet, hogy biztosítsa a mosószer jobb tisztítási teljesítményét, megakadályozva a fehér nyomokat a kemény vízből a poharakon és az edényeken.

Termékelőnyök

Megakadályozza a vízkő felhalmozódását

Lágyítja a vizet

Megakadályozza a kemény vízből származó fehér nyomokat

Használati utasítás

A gyártó utasításai szerint töltse meg a sótartó rekeszt a sóval. A lehető legjobb eredmények biztosítása érdekében rendszeresen ellenőrizze a só szintet, és töltse újra. Különösen ajánlott a kemény vizű területeken.

Biztonság és Tárolás

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

 

Gyermekek elől elzárandó

Ne vágja fel

Ha terméket véletlenül lenyelné, sürgosen forduljon orvoshoz.

Finish Salt

BIZTONSÁG ÉS TÁROLÁS

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

 Gyermekektől távol tartandó.

Ne nyelje le.

Ha terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz.

Összetevők

5 - <15% nem ionos felületaktív anyag

Tartósítószereket (metilklór-ethiazolinon, metil-jotiloziazolinon, kálium-szorbátot) tartalmaz.)

Összetevők (Több információért: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Ultimate All In One, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

  • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
  • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

  • A gép védelme a vízkő ellen
  • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Qunatum All In One és a Finish Ultimate All In One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében. 

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...