Przejdź do zawartości

Mosogatószer400 ml Regular

A Finish Rinse Aid rendszeres használata megakadályozza a foltos száradást, és ragyogóvá varázsolja a poharait és az edényeit.
Válassza ki a csomagolás méretet:
Válassz illatot:

Termékleírás

Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosószer és az öblítőszer. A legjobb mosogatógép-öblítők megakadályozzák a vízfoltokat az edényeken, biztosítva a poharak és edények ragyogását. A Finish Rinse Aid minden mosogatógép-öblítési ciklusban működik, védőgátat biztosítva az étel és az edények között. Ha rendszeresen használják, speciális formulája segít abban, hogy edényei foltmentesen száradjanak.

Termékelőnyök

Felgyorsítja a száradást

Harcol a vízfoltok ellen

Ragyogó csillogás

Használati utasítás

Öntse a folyadékot az öblítőszer adagoló tartályába és töltse fel legalább havonta vagy amikor a tartály jelzője üresnek mutatja.

Az optimális eredmények érdekében használja a Finish multi-benefit tablettákkal kombinálva.

Biztonság és Tárolás

Használat után mindig zárja vissza az üveget

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

 Finish REBORN

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Methylchloroisothiazolinone-t és Methylisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: ovosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

Összetevők

5 - 15% nem ionos felületaktív anyagokat

tartósítószereket (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate)

Ingredients (For more information: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

  • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
  • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

  • A gép védelme a vízkő ellen
  • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...