Przejdź do zawartości

0%-os öblítőszer400 ml 0%

A Finish Rinse Aid rendszeres használata megakadályozza a vízfoltokat, és ragyogó fényt ad a poharaknak és az edényeknek. A Finish 0% gépi öblítőszer szándékosan hozzáadott tartósítóktól mentes.
Válassza ki a csomagolás méretet:
Válassz illatot:

Termékleírás

Előfordul, hogy a mosogatógép a leghatékonyabb formulák esetében is vizesen hagyja az edényeket és a poharak foltosak maradnak. Ahhoz, hogy teljesen szárazzá varázsoljuk az edényeket, sokszor külön el kell törölni azokat. Hatékony formulájának köszönhetően a Finish Rinse & Shine Aid 0% gépi öblítőszer 100%-kal jobb száradást** eredményez poharain és edényein és megelőzi a foltos száradást. ** Kétszer jobb száradási eredmény összehasonlítva csak Finish mosogatógép tabletta használatával.

Termékelőnyök

Felgyorsítja a száradást

Harcol a vízfoltok ellen

Ragyogó csillogás

Használati utasítás

Használati utasítás: Öntse a folyadékot az öblítőszer adagoló tartályába és töltse fel legalább havonta vagy amikor a tartály jelzője üresnek mutatja.

 

Az optimális eredmények érdekében használja a Finish multi-benefit tablettákkal kombinálva.

Biztonság és Tárolás

Használat után mindig zárja vissza az üveget

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

Płyn nabłyszczający

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni

Összetevők

5-15% nem ionos felületaktív anyagok

Tartósítószerek: kálium-szorbát.

Ingredients (For more information: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

 • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
 • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

 • A gép védelme a vízkő ellen
 • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében. 

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

 • Mosogatógép-tisztító folyadék

  Eltávolítja a zsírt és a vízkövet a gépből.
 • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.
 • Mosogatószer

  Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.