Przejdź do zawartości

Mosogatógép-tisztító folyadék250 ml Regular

A Finish Mosogatógép-tisztító a mosogatógép azon részeibe is behatol, amelyek szemmel nem láthatók, és eltávolítja a csövekben felhalmozódó zsírt és vízkő szennyeződéseket.
Válassza ki a csomagolás méretet:
Válassz illatot:

Termékleírás

Egy koszos mosogatógép nem tud csillogó eredményeket produkálni. A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a zsír és a vízkő felhalmozódhat a mosogatógép rejtett részeiben és csöveiben. Gyakran ez rejtve van, és rossz szagokat okozhat. A Finish Mosogatógép-tisztító használatával gépe higiénikusan tiszta és friss illatú lesz. A tisztább mosogatógép tisztább edényeket jelent! Használja ezt üres ciklusban az alapos tisztításhoz, magas hőmérsékleten, legalább 60 °C-on.

TERMÉKELŐNYÖK

Karbantartja a gépet

Eltávolítja a vízkövet

Tisztítja a rejtett alkatrészeket

Semlegesíti a szagokat

Használati utasítás

A Finish mosogatógép-tisztító folyadék használatához először győződjön meg arról, hogy a mosogatógép üres, és tisztítsa meg a szűrőt a maradék ételtől vagy törmeléktől.

Távolítsa el a matricát, a kupakot hagyja rajta.

Fejjel lefelé helyezze a mosogatógép alsó részébe.

Csak üres mosogatógépben használja. Indítsa el a gépet a legmagasabb hőmérsékletű fokozaton. (pl. Intenzív).

A teljes program lejártával távolítsa el a mosogatógép tiszítót és gyűjtse szelektíven.

Biztonság és Tárolás

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

Finish MC 250Ml Regular

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

VESZÉLY. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.

Összetevők

Veszélyes összetevő: TRIDETH-3.

5 - 15% nem ionos felületaktív anyagok; illatanyagok.

Összetevők (Több információért: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

  • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
  • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

  • A gép védelme a vízkő ellen
  • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében. 

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

  • Mosogatószer

    Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.
  • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.