Przejdź do zawartości

Gélek

Finish Power gél a mindennapos tisztaságért & ragyogásért. Véd az üvegkorrózió ellen, így hosszú ideig tartó csillogást és védelmet biztosít poharainak minden mosás után.
Válassza ki a csomagolás méretet:

Termékleírás

A Finish Liquid Gel keményen dolgozik, hogy tökéletes tisztítási teljesítményt és védelmet nyújtson az üveg korrózió ellen. Gyors feloldó formula a csodálatos ragyogásért, még rövid ciklusban is. Rugalmas adagolás – válassza ki, hogy mennyit használ. A gél könnyen leöblíthető, nem hagy maradékot. A legjobb eredmény érdekében használja a Finish Mosogatógépi Sót és Finish öblítőszert.

Termékelőnyök

Véd az üvegkorrózió ellen

Ragyogás és csillogást ad poharainak

Rugalmas adagolás

Biztonság és Tárolás

Használat után mindig zárja vissza a csomagolást

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

Żele All In 1 Max

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Gyermekektől távol tartandó. Tartsa távol a szemétől. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Ne nyelje le. Ha lenyelte a terméket, forduljon orvoshoz.

Összetevők

<5% polikarboxilátok,

<5% foszfonátok,

<5% nem ionos felületaktív anyagok,

enzimek (szubtilizin, amiláz), illatanyag komponensek

Ingredients (for more information: rbeuroinfo.com)

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.

A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.

A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.

Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

 • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
 • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

 • A gép védelme a vízkő ellen
 • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

 • Mosogatógép-tisztító folyadék

  Eltávolítja a zsírt és a vízkövet a gépből.
 • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.
 • Mosogatószer

  Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.