Ultimate Plus All in One
Termékleírás
Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***.
Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbírkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.
***Összetevő: Enzim.
TERMÉKELŐNYÖK
INTENZÍV TISZTÍTÁS
Eltávolítja a legmakacsabb ételszennyeződéseket
HATÉKONYSÁG
Előöblítés nélkül is eltávolítja az odaégett ételmaradékot
ULTIMATE RAGYOGÁS
Ragyogóan fényes edények
EZÜSTVÉDELEM
Evőeszközök védelme
CYCLESYNC TECHNOLOGY
4 művelet a mosogatási ciklus során
Használati utasítás
Mindig száraz kézzel használja, hogy elkerülje a nedvesség bejuttatását a csomagolásba, ami a kapszulák összeragadásához vezethet.
Használat előtt ne tépje szét a fóliát, hogy elkerülje a vegyi anyagok kiömlését.
Biológiailag lebomló, 100%, vízben oldódó fóliával van csomagolva, amely nem igényel kicsomagolást.
Helyezze a terméket a száraz mosószerkamrába, hogy elkerülje a kapszula aktiválását az előmosás megkezdése előtt.
Ne helyezze az evőeszközkosárba, hogy elkerülje a termék hatékonyságának elvesztését vagy az oldódási problémákat.
Ezt a terméket úgy tervezték, hogy ökociklusban működjön, energiát és vizet takarítson meg.
A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26ºe (21°dH)vízkeménységi fokig fejti ki hatását.
Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.
A kapszulák minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.
ÖSSZETEVŐK
15 - <30 % oxigén-alapú fehérítőszerek
5 - <15 % nem ionos felületaktív anyagokat, polikarboxilátokat, foszfonátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool).