Przejdź do zawartości

Quantum All In One60 Lemon

Glass Protect Formulánk meghosszabbíthatja a az üvegek élettartamát, így hosszabb ideig megőrzik csillogó fényüket mosásról mosásra.
Válassza ki a csomagolás méretet:
Válassz illatot:
Elérhető:

Termékleírás

A Finish Quantum kiváló tisztaságot és ragyogást biztosít, valamint további védelmet nyújt az üvegkorrózió ellen. A Finish Powerball elmossa a maradékot a ragyogás érdekében, még a legnehezebb vízviszonyok között is. A Finish Quantum újrazárható zacskóban kapható, így nincs szükség az egyes kapszulák kicsomagolására.

Termékelőnyök

Hatékony tisztítás

Odaégett ételmaradékok eltávolítása

Ezüst védelem

Evőeszközök védelme

Csillogó ragyogás

Csillogó edények

Használati utasítás

Mindig száraz kézzel használja, hogy elkerülje a nedvesség bejuttatását a csomagolásba, ami a kapszulák összeragadásához vezethet.

A Quantum All In One egy biológiailag lebomló, 100%, vízben oldódó fóliával van csomagolva, amely nem igényel kicsomagolást. Használat előtt ne tépje szét a fóliát, hogy elkerülje a vegyi anyagok kiömlését.

Helyezze a terméket a száraz mosószerkamrába, hogy elkerülje a kapszula aktiválását az előmosás megkezdése előtt.

Ne helyezze az evőeszközkosárba, hogy elkerülje a termék hatékonyságának elvesztését vagy az oldódási problémákat.

A kapszulák összeragadnak, ha nedvességgel érintkeznek. Ennek elkerülése érdekében mindig száraz kézzel fogja meg, és száraz környezetben tárolja, például eredeti csomagolásunkban. Ne különítse el, ha összeragadt. Rendben van, ha legfeljebb 2 összeragadt kapszulát helyez a gépbe.

Ezt a terméket úgy tervezték, hogy ökociklusban is működjön, energiát és vizet takarítva meg.

Biztonság & Tárolás

Használat után mindig zárja vissza a tárolót

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

Quantum Tabletakk

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.

ÖSSZETEVŐK

5-15% oxigén-alapú fehérítőszerek

5-15% nem ionos felületaktív anyagok

5-15% foszfonátokat; 5-15% polikarboxilátokat

enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Benzyl benzoate, Geraniol, Linalool) tartalmaz

Ingredients (For more information: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

 • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
 • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

 • A gép védelme a vízkő ellen
 • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében. 

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

 • Mosogatógép-tisztító folyadék

  Eltávolítja a zsírt és a vízkövet a gépből.
 • Mosogatószer

  Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.
 • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.