Przejdź do zawartości

Mosogatógép-tisztító tabletta

A Finish mosogatógép-tisztító tabletta 100%-kal több zsíreltávolító hatóanyagot tartalmaz, mint a mosószer önmagában, annak érdekében, hogy megtisztítsa mosogatógépét a zsírtól és a szennyeződésektől, miközben tisztítja az edényeket is.
Válassza ki a csomagolás méretet:

Termékleírás

A piszkos mosogatógép nem adja meg a várt tisztítási eredményeket. A zsír és a vízkő felhalmozódhat a mosogatógép rejtett részeiben. A Finish mosogatógép-tisztító tabletta 100%-kal több zsíreltávolító hatóanyagot tartalmaz, mint a mosószer önmagában, annak érdekében, hogy megtisztítsa mosogatógépét a zsírtól és a szennyeződésektől, miközben tisztítja az edényeket is. Töltse meg a mosogatógépet, és helyezze be a mosogatógép-tablettát az adagolóba. Húzza meg a csomagolást a perforált vonalak mentén. Vegye ki a tisztító tablettát a csomagolásból és helyezze a mosogatógép aljába. Futtassa a szokásos programot. Használja havonta 1-szer, a zsír és szennyeződések eltávolításához.

Termékelőnyök

Zsír & kosz eltávolítása

Tisztítja a mosogatógépet, miközben tisztítja az edényeket

Használati utasítás

Töltse meg a mosogatógépet, és helyezze be a mosogatógép tablettát az adagolóba. Húzza meg a csomagolást a perforált vonalak mentén.
Vegye ki a tisztító tablettát a csomagolásból és helyezze a mosogatógép aljába. Futtassa a szokásos programot. 

Használja havonta egyszer, a zsír és szennyeződések eltávolításához.

Ne csomagolja ki, szúrja át vagy vágja meg a tasakot. Minden mosogatógéppel használható. Használja havonta.

Biztonság és Tárolás

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

Gyermekektől elzárva tartandó

Geptisztito tabletta

TOVÁBBI BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Subtilisin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó.Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem
múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Összetevők

5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb polikarboxilátokat,

5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagokat,

illatanyag komponenseket (Limonene) és enzimeket (Subtilisin) tartalmaz.

Összetevők (Több információért: www.rbeuroinfo.com);

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

  • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
  • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

  • A gép védelme a vízkő ellen
  • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében. 

TELJESKÖRŰ TISZTÍTÁSÉRT

Az optimális mosogatási élmény érdekében miért nem próbálja ki...

  • Lágyítja a vizet, hogy elkerülje a víznyomokat az edényeken.
  • Mosogatószer

    Az optimális mosogatási élmény érdekében elengedhetetlen a mosogatószer és az öblítőszer.