Przejdź do zawartości

Ultimate All in 1 0%100 0%

Finish Ultimate All in 1 0%, a tisztaságért és a ragyogó csillogásért minden használat során.
Válassza ki a csomagolás méretet:
Válassz illatot:

Termékleírás

100% Finish Ultimate All in 1 0% tisztítási teljesítmény* – mentes a parfümtől és tartósítószerektől** hatékonyan bont le minden típusú ételmaradékot – akár előöblítés nélkül. Fejlett teljesítmény 15%-kal kisebb vegyi összetevővel, mint a Finish hagyományos préselt portablettái.
* Finish Ultimate-hez képest **Szándékosan hozzáadott tartósítószerek, ellentétben bizonyos mosószer-zselékkel

TERMÉKELŐNYÖK

Tisztaság

 Csillogás

Előáztatás nélkül

Kevesebb vegyi anyag

Használati utasítás

Csak száraz kézzel nyúljon hozzá.

Ne tépje szét.

Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel a mosás közben teljesen feloldódik.

Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba.

Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba.

A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon.

BIZTONSÁG ÉS TÁROLÁS

Használat után zárja vissza.

Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől.

Quantum ultimate tabletki

BIZTONSÁG ÉS TÁROLÁS

FIGYELEM. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz.
Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: TILOS hánytatni.

ÖSSZETEVŐK

Összetevők: 15 % vagy ennél több, de 30 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagok, 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszerek, polikarboxilátok, 5%-nál kevesebb foszfonátok. 

Enzimeket (szubtilizin, amiláz) tartalmaz: www.rbeuroinfo.com

Gyakori kérdések

A mosogatószernek ki kell egészítenie a mosogatógép tisztító funkcióját. Az automata mosogatószer speciálisan az ételmaradékok és zsíros szennyeződések eloszlatására, visszatartására, majd az utolsó öblítésnél történő eltávolítására lett kifejlesztve. Közben pedig alig vagy egyáltalán nem habzik.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd a gép gyártója által ajánlott mosogatószert.
Azonban a Finish a világelső mosogatógép-gyártók, például a Beko és Bosch által ajánlott első számú ajánlott márka*. Ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.
*A Finish a leginkább ajánlott mosogatószer a Finish termékeit ajánló mosogatógép-gyártók piaci részesedése alapján 

Nem szükséges. Az előöblítés már a múlté. Bár sok brit háztartás így jár el, ez időigényes és pazarolja az értékes erőforrásokat.
A modern mosogatószerek, mint amilyen a Finish Quantum Ultimate, fehérítőt és enzimeket is tartalmaznak, és a mosogatógépgyártók ezeket javasolják a mosogatógépek előöblítés nélküli használatához.
A fehérítő a nehezen eltávolítható foltok, például a tea és a kávé ellen lép fel, az enzimek pedig lebontják a fehérjéket és a keményítőket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a nagyobb maradványokat a szemetesbe sepri, és már pakolhat is be a mosogatógépbe.

A mosogatógép-tabletták felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a folyadékra, amelyhez hozzáadják őket, így az hatékonyabban tudja feloldani és lemosni a szennyeződéseket. Tartalmaznak továbbá enzimeket (a keményítőtartalmú élelmiszerek és a fehérjék lebontására), vízlágyító hatóanyagokat (a kemény víz kezelésére) és biztonságos fehérítőszereket is.
Miután betetted a mosogatógép-tablettát a mosogatószer-adagoló rekeszbe, a gép az optimális időpontban kiengedi a tartalmát, így a tabletta feloldódik a vízben, kiengedi az összes összetevőt, és megtisztítja az edényeket!

A mosogatógép-tablettákat mindig a mosogatószer-adagoló rekeszbe kell tenni.
Ha a mosogatógép aljába teszed, valószínűleg túl gyorsan feloldódik, és már az előmosogatás során kioldódik a mosogatószer, így a fő mosogatási ciklusra nem marad belőle. Ez csökkenti a tisztítás hatékonyságát.

Az öblítő a következőkhöz szükséges:

  • Az edények foltmentességének, fényének biztosítása
  • A szárítási funkció támogatása

A só a következőkhöz szükséges:

  • A gép védelme a vízkő ellen
  • A víz lágyítása a jobb tisztítás érdekében

Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében.