TAKARÍTSUNK MEG MINÉL TÖBB VIZET, HOGY LEGYEN ELEGENDŐ A JÖVŐ NEMZEDÉKEI SZÁMÁRA!

PROBLÉMA

VESZÉLYBEN VANNAK MAGYARORSZÁG VÍZKÉSZLETEI?

separator

Bár Magyarország vízben gazdag országnak számít világviszonylatban, azonban a vízhiány egyre növekvő problémává válik a radikálisan változó éghajlat és az egyre gyakoribb aszályok miatt, ami veszélyezteti a jövő generációi számára elérhető vízmennyiséget. Egyre szárazabb nyarak, folyamatos melegrekordok dőlnek meg évről évre. Az enyhe telek, a kevés hó mennyiség szintén befolyásolja a folyók, tavak tartósan alacsony vízsszintjét. A lakosság számára azonban még mindig kevésbé tudatosult az, hogy az elérhető vízmennyiségre vigyáznunk kell.
ÍGY, már ma el kell kezdenünk tudatosan odafigyelni az egyéni vízfogyasztásunkra, amivel hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb jövőhöz.

80L

Az edények mosogatása során vizet spórolhatunk. Kutatások igazolják, hogy kézi mosogatás során átlagosan 90 liter vizet használunk el az edényeink tisztításához.* Egy mosogatógépnek ezzel szemben csupán átlagosan 10 liter vízre van szüksége ahhoz, hogy edényeinket megtisztítsa.

321L

Havonta** ennyi liter vizet spórolhatunk meg azzal, ha öblítés nélkül helyezzük a mosogatógépbe az edényeinket. Magyarországon elterjedt szokás a mosogatógépbe való pakolás előtt, a koszos edények, tányérok, stb. előáztatása. Az új Finish Quantum Ultimate kapszulákkal azonban nincs szükség előöblítésre, mert a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a koszos edényekről.

MEGOLDÁS

TE IS TEHETSZ MAGYARORSZÁG TUDATOSABB VÍZFELHASZNÁLÁSÁÉRT.

separator

NE MOSOGASS KÉZZEL
NE ÖBLÍTSD EL AZ EDÉNYEKET

SZAVUNKAT ADJUK

separator

FINISH ÍGÉRETEK

Csatlakozz hozzánk a tudatosabb, fenntarthatóbb jövőért.

Mi garantáljuk, hogy ha mosogatógépet használsz, az edényeid a ragyogóan tiszták lesznek.

A TE ÍGÉRETED

Csatlakozz hozzánk a víz megmentéséért.

Ne mosogass kézzel és takaríts meg 80 liter vizet minden mosogatás alkalmával.

Ne öblítsd el az edényeket mielőtt a mosogatógépbe tennéd őket, hogy 321 literrel kevesebb vizet használj havonta.

HONNAN VAN VIZÜNK?

separator

NATIONAL GEOGRAPHIC
- HOVA TŰNIK EL A VÍZ?

NATIONAL GEOGRAPHIC
- KELET-EURÓPAI RÉGIÓ VÍZKÉSZLETEI

separator

CSÖKKENTSD A VÍZFOGYASZTÁST AZ OTTHONODBAN*

separator

Ha tudjuk, hogy pontosan hol és hogyan csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat, akkor könyebben cselekszünk.

Rengeteg lehetőséged van a vízfogyasztás mérséklésére. Ha mindannyian összefogunk a vízkészlet megmentése érdekében, akkor a jövőre nézve is biztosíthatjuk a saját és a szeretteink vízellátását.

PARTNEREK

separator

BOSCH

A világ egyik vezető, és Európa piacvezető háztartási készülék gyártójaként a Bosch élenjár az előremutató és időtálló termékek, a víztakarékosságot elősegítő innovatív technológiák fejlesztésében.  

Bosh

Részletek

PRÓBÁLD KI AZ ÚJ FINISHT

separator

Az új, gél állagú, háromkamrás, önoldódó csomagolású mosogatógép kapszulák 12 módon fejtik ki hatásukat.

Először eltávolítják az égett és odaszáradt szennyeződéseket, anélkül, hogy elöblítenéd az edényeket, mielőtt a mosogatógépbe helyezed őket.

Eltávolítják az olyan makacs foltokat, mint például a tea vagy a zsír. Védik a mosogatógép szűrőit, megakadályozzák a vízkőképződést az edényeken. A továbbfejlesztett formula gyönyörű fényt és hatékony tisztítást eredményez még alacsony hőmérsékleten is.

VEDD MEG