Tea out of Glasses

Minden egyes nap újra és újra használjuk poharainkat, amik a mosogatás által homályossá válhatnak. Persze nem tudunk és valószínűleg nem is akarunk olyan helyzetet teremteni, hogy ne használhassuk ezeket a poharakat az élet során felmerülő bármely szituáció, esemény vagy alkalom keretében, bár azt sincs okunk feltételezni, hogy poharaink a használat során csillogóak maradnak. Szerencsére nem kell megelégednünk a homályos kinézetű poharakkal, mivel a Finish termékek* üvegvédelme garantált csillogást biztosít.

A Finish időről időre gondját viseli poharainknak anélkül, hogy aggódnunk kellene a homályosodás miatt.

Speciális formulája segít megelőzni a részecskék elmozdulását, melyek homályosodást okozhatnak. Csak adjunk a mosogatógépünknek Finish All in One Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettát, és ezután koncentrálhatunk fontosabb dolgokra - például az élet olyan mozzanataira, melyek a koszos poharakat idézik elő. Bízzuk a Finish-re poharaink védelmét, mely kiváló eredményt biztosít, miközben mi élvezzük az életet.

Finish termékek üvegvédelemmel – És poharaink hosszú ideig csillogóak maradnak.

 

* All in One Max vagy Quantum Max mosogatógép-tabletták, vagy Classic/All in One mosogatógép-tabletták gépi öblítőszerrel kiegészítve