Finish Quantum Max: Hatékonyabb mosogatás

A Finish kidolgozott egy forradalmian új tisztító formulát, mely többkamrás technológia segítségével biztosít kiemelkedő tisztaságot. Ez a mérnöki vívmány három fontos összetevőből áll, melyek akkor aktiválódnak a mosogatás során, amikor szükség van rájuk. Az összetevők az egyedülálló Power Gel, a Powerball és a mosogató por. A következő útmutatóban megismertetjük, hogy az egyes összetevők hogyan járulnak hozzá a mosogatás eredményéhez, és miért a Finish Quantum a legjobb gépi mosogatószer.

A Finish Quantum kapszulákat csupán el kell helyezni a mosogatógép mosogatószer rekeszében, hiszen minden kapszula pontosan a megfelelő mennyiséget tartalmazza az egyes összetevőkből. A vízhőmérsékletet 50-60°C közé javasolt beállítani, ez a legmegfelelőbb hőmérséklet ahhoz, hogy a tányérok, poharak és evőeszközök tiszták és csillogóak legyenek. Lehetőség szerint kerülje a rövid mosogatási programokat, mivel azok nem adnak elegendő időt a mosogatószernek, hogy minden egyes összetevője kifejthesse jótékony hatását.

A Finish Quantum valódi előnye

Mitől lehet a legjobb gépi mosogatószer a Finish Quantum? Mert úgy alkottuk meg, hogy a mosogatási folyamat a lehető legegyszerűbbé váljon anélkül, hogy csökkenne a mosogatás hatékonysága. A tabletta egyedülálló felépítése lehetővé teszi a mosogatógép számára, hogy Ön helyett dolgozzon: egyszerre biztosítja az előáztatás, a mosogatás és az öblítés funkciót. A Finish azért dolgozik, hogy időt takarítson meg Önnek, és eggyel kevesebb feladata legyen a mindennapok során.

Az alábbiakban bemutatjuk, milyen hatékony a Quantum még a legmakacsabb szennyeződések esetén is:

Tojásfoltok

A száraz tojásfoltok igen kiábrándítóak lehetnek, mivel csaknem teljesen fehérjéből állnak, ami makacsul ellenáll a tisztítószereknek. A maradékok eltávolítását követően használja a speciálisan biológiai maradványokra szánt Finish Quantum-ot, ami megtámadja és lebontja ezeket a fehérjéket. A Finish Quantum a gyorsan oldódó gél erejével nyom nélkül eltüntet minden foltot az edényekről még a legkeményebb víz esetén is.

Rásült ételmaradványok

A lasagne, a rakott ételek és a csőben sült tészták jelentik az egyik legnagyobb kihívást a mosogatógépek számára, mivel az edény oldalán az étel sokkal jobban felmelegszik, mint a középső részeken, így egy kifejezetten erős és stabil réteg sül rá az edény széleire. A Finish Quantum Powerball átitatja és leválasztja még az előző estéről megmaradt, rászáradt ételmaradványokat is, így nincs szükség előáztatásra.

Teafoltok

A teáscsészék hírhedten nehezen tisztíthatók, azonban ugyanolyan nehéz elkerülni a foltosodásukat is. A csésze belsejében lévő barna foltokat a tea tannin tartalma okozza, ami egy növényi eredetű anyag, és bőrcserzéskor festésre is használják. A Finish Quantumbanlévő por lebontja ezeket a festékanyagokat, valamint fehérítőt is tartalmaz, ami garantálja, hogy a csészék ragyogóan tisztává váljanak és nagyszerűen mutassanak az asztalon.