Tippek gyerekzsúrokhoz

A gyerekzsúrok legalább annyi örömet jelentenek a szülőknek, mint maguknak a gyerekeknek. Kevés dolog okoz nagyobb elégedettséget, mint amikor azt látjuk, hogy gyermekünk és barátai nagyszerűen érzik magukat. Ezt az érzést időnként beárnyékolhatja a zsúrokon keletkező mosatlan edények hatalmas mennyisége, azonban a megfelelő eszközök birtokában ettől a feladattól sem kell megijednünk. A Finish Quantum speciális formulája megküzd minden problémával, ami egy csoport gyerek vendégül látása közben felmerülhet. Ha a legjobb gépi mosogatószert használja, csak el kell távolítania az ételmaradékokat, majd egyszerűen betenni az edényeket a mosogatógépbe. A Finish előáztatóját alkalmazva nem szükséges megvárnunk, hogy a makacs ételmaradványok leázzanak, a benne lévő tisztító összetevők pedig garantálják, hogy az összes edény tisztán és csillogóan kerüljön ki a gépből. Így több ideje maradhat arra, ami igazán fontos, például, hogy a lehető legjobb bulit szervezze meg a kicsik számára. Íme, néhány nagyszerű ötlet az előkészületekhez:

Dekoráció

Azt javasoljuk, időben döntsön a buli tematikájáról, akár bevonja gyermekét az előkészületekbe, akár meglepetésbulit szervez (valószínűleg ő is elejt majd pár megjegyzést arról, hogy milyen zsúrt szeretne!). Ha a feladat elsőre kissé ijesztőnek tűnne, azt tanácsoljuk, hogy kombinálja egymással a témákat. Amennyiben egy bizonyos rajzfilmhős köré építené a zsúrt, vegyítse például cowboy témával; ily módon kevésbé speciális dekorációt és kellékeket kell találnia és részben elkerülheti, hogy gyermeke és osztálytársának zsúrja ugyanarra a tematikára épüljön. Azt is fontos szem előtt tartani, hogy nem kell vagyonokat költeni a dekorációra. Ha szabadidejében készít valamit pár perc alatt, az is ugyanolyan hatásos lehet, és egyediségével hozzájárul a zsúrhoz.

Játékok

Ajánlatos arra is odafigyelni, hogy néhány játékkal keretet adjunk a zsúrnak. Azt javasoljuk, hogy mindig több elfoglaltságot tervezzen, mint amennyit eredetileg szükségesnek vélt volna! Továbbá hasznos arra is gondolni, hogy legyen néhány olyan tevékenység a repertoárban, ami megnyugtatja a gyerekeket és bármikor bevethető, ha a dolgok kissé elfajulnának. Amennyiben nehezen talál olyan játékot, ami kicsiknek való, hasznos lehet visszatérni a buli témájához és abból meríteni újabb ihletet. Gyakran csak annyit kell tennünk, hogy csavarunk egyet a jól bevált dolgokon. A székfoglaló, a tűzd fel a szamár farkát és a többi, ehhez hasonló játék talán egy kissé elcsépeltnek tűnhet, de a gyerekeknek sosem az; nem véletlenül érdemelték ki a klasszikus játék címét.

Étel

A gyerekzsúrokon a vendéglátás legfontosabb szempontja, hogy ne essünk túlzásba. Csábító gondolat lehet étellel teletömni a gyerekeket, de ez akár el is vonhatja a figyelmüket a zsúrról, éppen arról, amiért eredetileg odajöttek. A hagyományos ropogtatnivalók és szendvicsek helyett inkább adjuk oda nekik az összetevőket, így amellett, hogy elkészíthetik a saját ételüket, nagyszerű mókában lesz részük. Ez különösen jól működik a taco és a szendvicsek esetében, vagy - amennyiben a folyamatot jobban felügyelt tevékenységgé alakítanánk - akár a pizzával is.

Reméljük, elegendő ötletet adtunk ahhoz, hogy megtervezze saját, egyedi gyerekzsúrját és a Finish-nek köszönhetően nem fenyegeti majd a mosogatás veszélye sem. Nagyszerű időtöltést kívánunk Önnek és gyermekének is!