Buli után a takarítás

Mindannyian voltunk már abban a helyzetben, hogy felébredve az előző napi parti után mindenhol félig üres poharakat és ételmaradékokkal teli tányérokat találtunk, majd ezután szembesültünk a valószínűleg legkevésbé várt feladattal: a mosogatással. Attól függően, hogy milyen partit adunk, más és más kihívásokkal kell szembenéznünk, de a megfelelő eszközökkel újra tip-top kinézetűvé varázsolhatjuk a lakást szinte se perc alatt.

Uzsonnaparty

Akár egy megtervezett és civilizált délutáni esemény vagy egy rögtönzött teázás eredménye - a bögrék és teáscsészék a legnehezebben tisztítható edények a különösen makacs rászáradt foltok miatt. A Finish lebontja és eltünteti a foltokat okozó részecskéket, ezáltal a csészék és bögrék ragyogóan csillogóvá válnak.

Vacsoraparty

Egy vártnál hosszabb anekdota, és máris elszalasztjuk a megfelelő pillanatot a két állapot között, amikor az étel még sületlen vagy már túlsült. Az edényre rásült étel gyakran előfordul abban az esetben, amikor több embert látunk vendégül, de ha a legjobb gépi mosogatószert, a Finish Shine and Protect-et használjuk, nem kell aggódnunk. A Finish egy speciális Powerball-t tartalmaz, mely egyfajta előáztatóként működik, ezért az edényeket egyenesen a mosogatógépbe rakhatjuk. A Powerball lebontja a makacs, rászáradt ételmaradványokat, ezáltal megbízható végeredményt nyújt.

Koktélparty

Létezik egy fontos dolog, ami az ilyen partikat fémjelzi, mégpedig a koktélos pohár. Ezek gyakran gondot okoznak, ha mosogatógépbe tennénk őket, különösen amennyiben drága üvegáruról van szó. A Finish megbízható mosogatószer poharaink esetében, így csak annyit kell tennünk, hogy betöltjük a mosogatógépet, ügyelve arra, hogy a poharak ne tudjanak összeütődni. Használjunk Finish Quantum Max Shine and Shine terméket, mely megvédi és megtisztítja az üvegárut a homályosodástól, továbbá hosszabb ideig tartó csillogást és védelmet biztosít minden mosás után. *

Követve tehát a fenti tanácsokat nem kell tovább aggódnunk a takarítás miatt, és a Finishnek köszönhetően csak a szép emlékek maradnak meg az előző estéről.

*A Finish Quantum nem véd a fizikai károsodástól és nem állítja helyre a korábban keletkezett sérüléseket