Csatlakozzon a mosogatási forradalomhoz

A mosogatógépek évente átlagosan 8000 koszos tárgyat mosnak el - ez azt jelenti, hogy rengeteg zsíros szennyeződés, zsír és vízkő halad át a gép belsején.

A modern otthonok tisztító berendezéseit gyakran elhanyagoljuk karbantartás szempontjából, és csak akkor tisztítjuk meg a készüléket, ha már nem működik vagy jelentősen romlott a teljesítménye. Létezik egy gyakori tévhit, miszerint a tisztításra megalkotott készülék önmagát is megtisztítja - de mi sem állhat távolabb az igazságtól.

A mosogatógép tisztító használata nélkül felmerülő problémák

Amennyiben a mosogatógépre bízzuk a mosogatás nehéz feladatát, fontos, hogy ugyanolyan figyelmet fordítsunk a készülékre, mint amilyen gyakran ő gondoskodik rólunk.

Létezik néhány jel, ami megmutatja, hogy a mosogatógépnek egy alapos tisztításra van szüksége. Ilyenek például:

  • Kellemetlen szag

A mosogatógép rendszeres használata során zsír és egyéb szennyeződések halmozódhatnak fel a rejtett alkatrészeken. Hosszú távon ez okozhatja a gép kellemetlen szagát.

  • Vízkövesedés

Ha olyan helyen élünk, ahol kemény a víz, nagyobb valószínűséggel tapasztalhatunk vízkőlerakódásokat a gép belsejében, mely hatással lehet a teljesítményére. A Finish mosogató só lágyítja a vizet, és nemcsak fokozza a mosogatószer teljesítményét, hanem megakadályozza a foltok kialakulását az edényeken.

  • Koszos edények

A gép láthatatlan részein idővel zsír és ételmaradványok rakódhatnak le, de csak azért, mert nem látjuk őket, még nem jelenti azt, hogy nincsenek is ott. Ezek a rejtett lerakódások csökkenthetik a víz áramlását a gép belsejében, és amennyiben nem találunk rá megoldást, hogyan tisztítsuk meg a láthatatlan alkatrészeket, akkor egy piszkos mosogatógéptől várjuk, hogy megtisztítsa edényeinket.

A megoldás? Finish mosogatógép tisztító

A Finish mosogatógép tisztító az összes mosogatógéphez alkalmas - mérettől vagy stílustól függetlenül - és edényeink garantáltan tisztábbak lesznek, illetve mosogatógépünknek friss illata lesz, köszönhetően a mosogatógép tisztító 5 hatásának:

  • Tisztítja a rejtett alkatrészeket
  • Semlegesíti a szagokat
  • Zsíroldó hatású
  • Eltávolítja a vízkövet
  • Karbantartja a gépet

 

 Hogyan használjuk

A mosogatógép kitakarítása nem annyira időigényes, mint gondolnánk. Miután eltávolítottuk a szűrőből az összes ételmaradékot, nincs rá szükség, hogy négykézlábra ereszkedve próbáljuk meg ledörzsölni a koszt, mivel a Finish mosogatógép tisztítónak köszönhetően ragyogóan tiszta lesz a mosogatógépünk.

1. lépés: Vegyük le a flakon tetején található zárófóliát, a kupakot viszont hagyjuk rajta.

2. lépés: Helyezzük stabilan fejjel lefelé a mosogatógép alsó tálcájára (ahová általában a tányérokat tesszük)

3. lépés: Indítsuk el a mosogatógépet egy minimum 65 fokos programon

Ne feledjük: csak akkor használjuk a Finish mosogatógép tisztítót, amikor üres a készülék, és ne adjunk hozzá mosogatószert.

A Finish mosogatógép tisztítót havonta egyszer ajánlott használni, hogy biztosítsuk a mosogatógép optimális működését, és megoldjuk azokat a problémákat, melyek megakadályozhatják az edények tisztaságát.