Az életünket végigkísérő tányérok

Az ételek és italok mindig a kultúra és a társadalom középpontjában álltak az egész történelem során. Egyfajta egyedi identitást jelent az emberek számára, és hagyományos események alapját jelenti szerte a világon[1]. Az összetevők, előállítási módszerek, tartósítási eljárások és az elfogyasztott ételek kultúránként változhatnak [2][3] – de egy dolog közös bennük, méghozzá a tányérok használata.

Tányérokra minden nap szükségünk van, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy életünk alappillérei közé tartoznak. A különböző alkalmak különböző tányérokat kívánnak, ezért a Finish kifejlesztette eddigi legerősebb mosogatógép tablettáját, hogy a tányérok tiszták és csillogóak legyenek minden egyes mosás után, készen állva a következő terítésre.

Íme, néhány életesemény, amikor olyan helyzetben találjuk magunkat, hogy sok tányérra lesz szükségünk.

Életünk a fontos életesemények tükrében

A tányérokat egy egész életre, nemcsak a karácsonyi időszakra tervezték.

Bár az idősebb generáció még tányérokat kapott ajándékba az életükben bekövetkező fontos eseményeknél, ez ma már sokkal kevésbé elterjedt gyakorlat. Manapság a tányérok annyira olcsók, hogy többet is vásárolhatunk belőlük és az egyedi darabok lecserélhetők, akkor és amikor szükség van rá.

Az év során előforduló jelentősebb események mindig sok tányért igényelnek. Mindegy, hogy azt ünnepeljük meg, hogy egy évvel idősebbé váltunk vagy egy szilveszteri partiról van szó, a család és a barátok mindig ott lesznek életünk egy-egy fontosabb eseményén.

Esküvői ajándékok

Az előző generációk tányérokat kaptak volna életük jeles eseményein, manapság viszont az emberek különböző életszakaszokban érik el a különböző életcélokat. Például a nászajándéklistán szereplő tányérkészlet egyre kevésbé gyakori, mivel egyes országokban egyre több pár él együtt a házasság előtt. Nekik már mindenük megvan a házasélet előtt, beleértve a tányérkészletet is.

Születésnapok

Akár saját születésnapunkat vagy egy családtag születésnapját ünnepeljük, jó érzés, ha szeretteink összegyűlnek az alkalomra. Ezért sok tányérra lesz szükségünk, hogy az összes családtagot és barátot ki tudjuk szolgálni, de hála a Finishnek, most az ünneplésre fókuszálhatunk, ahelyett, hogy a mosogatással kellene szembesülnünk egy mozgalmas nap után.

Szervírozó tányérok

Időnként hasznos lehet egy szervírozó tál, főleg, ha sok embert látunk vendégül - akár kis falatkák és rágcsálnivalók felszolgálására használjuk vagy mindenki önkiszolgáló üzemmódban választhat róla vacsora közben. Manapság a szervírozó tálakat ritkán használjuk, de ha mégis elővennénk őket, a Finish Quantumnak hála olyan jól fognak kinézni, mintha újak lennének és ragyogó fényük lesz minden mosás után.

A Finish tudja, hogy életünk során lesznek olyan pillanatok, amikor sok tányérra lesz szükségünk és időt kell szánnunk az elmosogatásukra. Bármi is legyen az alkalom és akárhány tányérra legyen szükségünk, a Finish Powerball segít, hogy tányérjaink tiszták és ragyogóak legyenek, illetve poharaink, evőeszközeink és edényeink a lehető legjobb tisztaságot és ragyogást kapják*! Nem számít, hány ember csatlakozik hozzánk, hogy megünnepelje velünk a jeles eseményt, a Finishben mindig bízhatunk, hogy elvégzi helyettünk a kemény munkát. Így arra koncentrálhatunk, hogy jól érezzük magunkat, ahelyett, hogy amiatt aggódnánk, mennyire tiszták a tányérjaink és mennyi mosogatnivalóval szembesülünk a nap végén.

 

* A Finish termékcsalád más termékeihez viszonyítva