Finish Shine and Protect

Bemutatkozik a Finish új termékcsaládja a Shine and Protect! Az új termékek célja, hogy ösztönözzék a felhasználót, emellett védelmet nyújtsanak az üvegárúnak. Az izgalmas új mosószer- és öblítő termékcsalád egy egyedülálló formulát felhasználva lett kifejlesztve, így nem pusztán tökéletes tisztaságot nyújt, de megvédi poharainkat az idővel előforduló homályosodástól.

A probléma

A poharak a leggyakrabban használt háztartási eszközök, ennek eredményeként egyben a leggyakrabban mosogatógépbe tett eszközök is. Azonban a többszöri mosás és a magas hőmérséklet miatt a molekulák eltűnnek az üvegről és az apró lyukak, bordák hatására, amik létrejöttek az üveg felületén, a fény megtörik, ahelyett, hogy egyenesen áthaladna az üvegen, emiatt tűnhet úgy, hogy homályosak a poharaink.

Ez korábban elkerülhetetlennek tűnt, és egyike volt a mosogatógép-használat kevés árnyoldalának, szemben a sokkal fáradságosabb kézi mosogatással - de a Finish megtalálta a megoldást erre a problémára.

A megoldás

A Finish az új, szabadalmaztatott Shine and Protect technológiával készült, mely megakadályozza a homályosodás kialakulását. Ezzel megvédi poharainkat, vagyis lényegében védőpajzsot von köréjük a mosogatás legkritikusabb pontjain. A pajzs technológia megakadályozza az üvegmolekulák elmozdulását és eltávolodását, és hosszabb ideig csillogóan tartja poharainkat. A homályosodás tekintetében a két leginkább kockázatos pontja a poharak elmosogatásának, maga a mosás és az öblítés. A Finish által megalkotott termékek hatóanyaga megvédi a poharakat e két kritikus időszak alatt.

A Finish Quantum Max Shine and Protect ezt a védelmet a mosószerbe építi bele, hogy már a mosogatás során megvédje a poharakat, továbbá kivédje a más tisztítószerek által okozott hatásokat, miközben továbbra is tartalmazza azokat a fontos összetevőket, melyek biztosítják a Finish Quantum termékektől elvárt kiváló tisztaságot.

Az öblítési ciklushoz Finish Rinse Aid Shine and Protect gépi öblítőszer használata javasolt, mely nemcsak megvédi a poharakat a homályosodástól, hanem azt is biztosítja, hogy semmilyen üledék, például vízkő vagy élelmiszer-törmelék ne maradjon az üveg felszínén miután elpárolgott a víz, így megakadályozza a vízfoltok kialakulását is.

A Finish Shine and Protect megvédi poharainkat az idővel kialakuló homályosodás ellen, és abban is segít, hogy poharaink hoszabb ideig csillogóak maradjanak. Váltsunk tehát turbó fokozatra, és tegyük múlt időbe a homályos poharakat a Finish Shine and Protect termékekkel.