Hogyan tudja fokozni a mosogatás hatásfokát a Finish gépi öblítőszer?

Finish Rinse Aid P&P

A mosogatógép használata az egyik legegyszerűbb feladat a háztartásban, jóllehet az egyszerűség egyik sajnálatos hátránya a vízfoltok megjelenése az edényeken. Ezek azonban nem a mosogatógép teljesítményét tükrözik, hanem csupán a maga után nyomot hagyó, párolgó víz következményei és teljes mértékben kiküszöbölhetők. Ne aggódjon hát és ne pazarolja idejét és a vizet egy másik programra, ha terítésre kész étkészletre vágyik, csak egy adalékanyagra van szüksége az öblítéshez.

Gépi öblítőszer

Ha edényei kevésbé csillogóan kerülnek ki a mosogatógépből, mint amilyennek látni szeretné őket, annak gyakran nem a megfelelő mosogatás hiánya az oka. Sokkal inkább azok az ételmaradványok, melyek mosogatás közben távoznak és a mosogatógépben keringenek, majd újra lerakódnak az edényeken, poharakon és étkészleteken a mosási program végén. A gépi öblítőszer adalékanyagot a mosogatógép az öblítési ciklus során adagolja, ami aktiválódva megóvja az edényeket, poharakat és étkészleteket ezektől a szennyeződésektől. Az adalékanyag gátat képez az ételmaradványok és az edények között, így az ételek és az ásványi anyagok nem tudnak újra lerakódni és az edények első mosásra is tiszták lesznek.

A Finish gépi öblítőszer úgynevezett „felületaktív” anyagokat tartalmaz, ami csökkenti a víz és az üveg közötti felületi feszültséget, így garantálja, hogy a víz lassú párolgása közben semmilyen folt nem marad vissza az edényeken.

Előfordulhat, hogy az üveg- és ezüst tárgyak nem száradnak meg elég gyorsan, mivel a program végén a hőmérséklet szinte azonnal lecsökken. A gépi öblítőszer segítségével eloszlanak az edényeken és evőeszközökön lévő vízcseppek, így azok gyorsabban meg tudnak száradni és nem jelennek meg rajtuk zsíros csíkok vagy víznyomok.

A csillogó eredmény mellett az adalékanyag azt is garantálja, hogy az idő megtakarítására használt készülék valóban időt spóroljon nekünk. Mivel a vízcseppek az utolsó melegítési ciklus során eloszlanak a poharakon és edényeken, nincs szükség arra, hogy a mosogatás befejeztével bármit is szárazra kelljen törölgetnie, így eggyel kevesebb gondja akad.

A fenti ismertető elolvasása után megismerhette az öblítési adalékanyag erejét. A tisztítás és szárítás mind a mosogatógép feladata, ezért csupán gépi öblítőszer adalékanyagot kell használnia a gépben, hogy poharai csillogjanak és az edények szárazak legyenek. Spóroljon a vízzel, a kézi munkával és legfőképpen az idővel – végül is ez az egész erről szól, nemigaz?