Hogyan keletkeznek a koszos edények?

Az a szegény tányér már legalább száz éve szolgálja az étkezést és valószínűleg naponta háromszor is befogjuk! A reggelitől az ebédig és vacsoráig bezárólag, az étkezések előtti és a lefekvés utáni nassolásig - a tányér az egyik legszimbolikusabb tárgy a világon, és mindannyian megfigyelhettük már, hogy mindig van valami, ami mosogatásra vár.

A tiszta tányér

A tányér sokféle formában, méretben és anyagban ölthet alakot. Anyaguk általában kerámia, mint a porcelán, kínai porcelán vagy mázas agyag, de készülhetnek műanyagból, fémből vagy üvegből is. Az asztalunkra kerülő tányérok különböző méretben léteznek, a szószostáltól kezdve a vaj- és kenyértartóig, illetve a nagyobb méretű tálalóedényekig. Ezek lehetnek ebédhez vagy vacsorához készült szervírozótálak vagy dekoratív tálalók is.

Egy nap a tányér életében

Bár az egyes országok, városok és emberek étrendje igen különböző lehet, létezik egy olyan általános vélekedés, miszerint a napi háromszori étkezés az elfogadott, étrendtől függően kiegészítve némi nassolnivalóval. Mindhárom étkezés nagy adag mosatlan edényt hagyhat maga után, a pirítósmorzsáktól kezdve a mézig, a szilvaléig és a burgonyáig bezárólag. Naponta fejenként négy tányér igen sok mosogatnivalóhoz vezethet, de szerencsére a Finish mosogatógép-tabletták leveszik vállunkról a koszos edények problémáját mindaddig, amíg a munkát a mosogatógépre bízzuk.

Otthoni örömforrás

Ha megfelelően tároljuk a tányérokat és szépen egymásra vannak rakva a szekrényben, nem történhet semmi baj. De egy-egy étkezés vagy más esemény, illetve egy gyors falat ágybabújás előtt több szanaszét heverő tányért eredményezhet. Az edények számos esetben felbukkanhatnak - egy reggelivel egybekötött irodai meeting során, egy tál ételen való osztozkodás közben, illetve a partikon használt nagyobb szervírozóedények formájában, ami természetesen a kedvenc falatkáinkkal van tele. De legalább egy közös dolog van bennük, a rajtuk felszolgált étel!

Tartsuk tisztán a tányérokat

Minden, amire a tányéroknak szüksége van, az egy alapos mosogatás Finish mosogatószerrel. A tökéletes tisztasághoz használja legjobb mosogatószerünket, a Finish Quantum Max mosogatógép-tablettát. Amikor bepakoljuk az edényeket a mosogatógépbe, próbáljuk meg hátulról és a nagyobb darabokkal kezdeni, a kisebb tányérokat pedig a tálca elülső részén helyezzük el. Ez nemcsak az edények kipakolásában és elhelyezésében segít, hanem abban is, hogy a mosogatógép egyenletes tisztaságot nyújtson.

Minden edényt. Minden alkalommal.