Az élet koszos edényekkel jár

Az élet összes sajátossága mellett - a legnagyobbaktól egészen a legkisebbekig - egy állandó pont létezik, a piszkos edények. Amikor reggelizünk, a Finish számára a végeredmény látható, azaz edények. És ebédnél? Edények. Vacsoránál? Szintén edények. De ezek csak a legnyilvánvalóbb alkalmak. Mi a helyzet a partikkal? Edények. Vagy a munkahelyünkön? Edények. A gyerekkel való játék közben? Edények.

Attól a pillanattól kezdve, hogy felébredünk, egészen addig amíg el nem alszunk, számtalan edény halmozódik fel körülöttünk. Minden csésze tea, megevett szendvics, elfogyasztott tortaszelet vagy megkent pirítós után hátramaradó edény aktív életünk bizonyítékaként halmozódik fel a mosogatóban. Majdnem minden, amibe érdemes belefognunk, piszkos edények felhalmozódásához vezet, ezáltal könnyen úgy érezhetjük, hogy a szennyes edények és elmosogatásuk végtelen ciklusához vagyunk láncolva. Az edények valóban felbukkannak az élet minden területén, de egyáltalán nem kell aggódnunk miattuk, ha van Finish a házban.

Edények. Edények. Edények.

Tudjuk, hogy az élet edényeket produkál, de azt is tudjuk, hogy ez még nem jelenti azt, hogy az élet a házimunkával lenne egyenlő. A Finish számára egyetlen edény sem jelent hatalmas feladványt, mert megszállottja az edényeknek és arra törekszik, hogy az edénytisztítást egyszerűvé tegye. A Finish megbirkózik a lakásavató bulival, a koktélpartikkal, a grillezéssel, a vasárnapi családi ebéddel, valamint minden egyéb olyan eseménnyel, amit az élet kínál, és a mosogatógép tabletták biztosítják számunkra, hogy egyetlen dolog se maradjon ki a mosogatás során.

Bármi legyen is az alkalom, akár kisebb vagy nagyobb esemény, nyugodtan hátradőlhetünk, tudván, hogy csak annyit kell tennünk, hogy Finish-t teszünk a mosogatógépbe, és máris visszatérhetünk az edények összekoszolását eredményező szokásainkhoz, ahelyett, hogy aggódnánk miattuk.

Minden edényt. Minden alkalommal.