A Finish só előnyei

Elkeserítő lehet rádöbbenni amikor kinyitjuk a mosogatógép ajtaját, hogy minden alkalommal találunk olyan tányérokat és poharakat, melyek nem lettek megfelelően elmosva. A vízpöttyök és egyéb foltok olyan gyakori problémát jelentenek, mellyel a mosogatógép használók időről időre szembesülnek. Azonban létezik egy nagyon egyszerű megoldás a Finish mosogatógép só formájában. A mosogatógép só megakadályozza a foltok kialakulását, azáltal, hogy lágyítja a kemény vizet, valamint csökkenti a vízkő lerakodásának esélyét. Az alábbi cikk bemutatja a mosogatógép só előnyeit, illetve azt is, hogyan növelhetjük mosogatógépünk teljesítményét hosszú távon.

A vízkő megakadályozása

A Finish mosogatógép só már a kezdetektől fogva megállítja a vízkő kialakulását, mert lágyítja a dobba folyó vizet, ezért nagyon hasznos a mosáshoz adagolnunk. A víz keménysége területenként változó, és jelentős hatással lehet a mosogatószerek teljesítményére. Ha olyan területen lakunk, ahol kemény a víz, vízkőlerakódásokat tapasztalhatunk, mely végül blokkolja a vízsugarakat és a fűtőelemek működésére is hatással lehet. A mosogatógép só használatával lágyítható a víz, és a mosogatógépben előforduló különböző felhalmozódások többé nem fordulnak elő.

Nincs több folt vagy vízpötty

A foltok és vízpöttyök állandó problémává válhatnak a Finish mosogatógép só használata nélkül. Ez a jelenség akkor fordulhat elő, ha háztartásunkban kemény a víz, ezáltal a mosogatószer kevésbé hatékonyan dolgozik. Mivel a mosogatógép só hatékonyan lágyítja a vizet, a vízkőlerakódások és egyéb törmelékek nem tudnak felhalmozódni a mosogatógépben, ezáltal a só segít megőrizni az edények tisztaságát.

Hogyan használjuk?

A mosogatógép sót a mosogatógép extra szűrőjébe kell beleöntenünk. Ez általában a mosogató berendezés alsó részében található, szemben a gép ajtajával, de minden esetben ellenőrizzük a gyártó útmutatóját vagy a használati utasítást, hogy megbizonyosodjunk a szűrő pontos helyéről. A Finish mosogatógép só hozzáadásához nyissuk ki a kupakot, majd öntsük a gépbe a sót. Ellenőrizzük a csomagolást, hogy megtudjuk, pontosan mennyi sóra van szükségünk. Ennek kimérésében segíthet, ha mérőpoharat vagy tölcsért használunk, mindkettő kiméri és egyben segítséget nyújt a só betöltésénél. Amikor kiöntöttük a megfelelő mennyiségű sót, tegyük vissza a kupakot a helyére. Ne feledjük, mosogatógépünket ajánlott rendszeresen feltölteni tisztító sóval, főleg, ha azt tapasztaljuk, hogy készülékünk rosszabbul teljesít.