Cikkek a mosogatógépről

Homályos poharak: Ismerjük meg a problémát

Lady with Shiny Clean Glass

A homályos pohár sokunk számára kínos dolog lehet. Akik idővel azt tapasztalják, hogy homályossá válnak a poharaik, gyakran kidobják vagy elrejtik őket a konyhaszekrény hátsó részében, és csak akkor használják a poharakat, amikor senki nem látja azokat.

További információ

A megfelelő pohár: Útmutató italos poharakhoz

Champagne Glasses

Az emberek gyakran azt gondolják, hogy a talpas poharakat legjobb kézzel mosogatni. Sokan hiszik azt, hogy a mosogatógépben az üvegek homályossá válnak vagy mosogatás közben eltörhetnek a borospoharak.

További információ

A mosogatógép tisztító előnyei

Washingbabybottles5b35d

Nyilvánvalónak tűnhet, hogy a mosogatógép egy tisztításra alkotott készülék, azonban mi a helyzet akkor, ha maga a gép piszkolódik be?

További információ

Hogyan tudja fokozni a mosogatás hatásfokát a Finish gépi öblítőszer?

Finish Rinse Aid P&P

A mosogatógép használata az egyik legegyszerűbb feladat a háztartásban, jóllehet az egyszerűség egyik sajnálatos hátránya a vízfoltok megjelenése az edényeken.

További információ

Finish Quantum Max: Hatékonyabb mosogatás

Dishwasher -salt

A Finish kidolgozott egy forradalmian új tisztító formulát, mely többkamrás technológia segítségével biztosít kiemelkedő tisztaságot. Ez a mérnöki vívmány három fontos összetevőből áll, melyek akkor aktiválódnak a mosogatás során, amikor szükség van rájuk.

További információ