A kompakt mosogatógép a megfelelő megoldás az Ön számára?

25 Countertop

Kisebb méret, a megszokott csúcsminőségű tisztítási teljesítmény mellett: a kompakt mosogatógép ideális a kis konyhákhoz.

Akkor sincs oka aggodalomra, ha nincs szabad hely a konyhában, de mégis szeretné kihasználni a mosogatógép nyújtotta előnyöket: válasszon asztali modellt. A kompakt modellek legfeljebb hat terítékhez vannak kialakítva és hordozhatók, így bárhová magával viheti.

Kis méretű és hordozható mosogatógépek
Tökéletes megoldás bérelt lakásokhoz, illetve egyedül élő személyek, párok vagy kisebb családok számára. A lakókocsi tulajdonosok körében is népszerűek.

Az akár 50 x 50 cm méretű asztali mosogatógépek valóban megfelelnek a legkisebb konyhákhoz is. A rendelkezésre álló felület mellett a legfontosabb tényező a mosogatógép vásárlásakor a munkafelület és a felette lévő konyhaszekrény közötti távolság.

Működési elv
Az asztali mosogatógépet nem kell a vízhálózatra csatlakoztatni, közvetlenül a konyhai mosogatóhoz csatlakoztatható. Egy csatlakozó segítségével ráköthető a vízcsapra, az ürítés pedig egyszerűen a lefolyóba történik. Ugyanazt a mosogatószert használhatja ezekben, mint a teljes méretű mosogatógépekben.

Ugyanolyan hatékonyak, mint a teljes méretű mosogatógépek? Épp olyan jól tisztítanak, azonban nem minden modell rendelkezik szárítási funkcióval. Erre figyelni kell a vásárláskor.