A keskeny kialakítású mosogatógép a megfelelő megoldás az Ön számára?

23 Slimline

Fontolja meg, hogy megoldaná-e egy keskeny kialakítású mosogatógép a szűk konyha okozta gondokat.

A keskeny kialakítású mosogatógép ideális megoldás a kis konyhában, hiszen beszereléséhez csupán 45 cm széles szabad felületre van szüksége,. Tartson maga elé egy konyharuhát a legkeskenyebb szélénél fogva. Megközelítőleg ennyit jelent a 45 cm. Csupán ekkora helyre lesz szüksége.

Kinek megfelelő a keskeny kialakítású mosogatógép?
A keskeny kialakítású modell tökéletes választás párok vagy kisebb családok számára. Így szűk konyhában is élvezheti a mosogatógép nyújtotta előnyöket. Például a pénzmegtakarítást.

Energiatakarékosság
Egy új keskeny kialakítású mosogatógép kezdőára nem haladja meg a 80.000 Forintot – még az A, vagy A+ energiatakarékossági osztályú modelleké sem. Mi több, a közműdíjakat is csökkentheti, hiszen a mosogatógép sokkal gazdaságosabb megoldás, mint a kézi mosogatás.

Hely felszabadítása
Egy keskeny kialakítású mosogatógép beszerelésével konyhája azonnal tágasabbnak tűnik, hiszen eltűnnek a felhalmozott szennyes edények.

Függetlenül attól, hogy beépíthető, részben beépíthető vagy szabadon álló modellt választ, egy keskeny kialakítású mosogatógép megkönnyíti az életét.