A használt mosogatógép a megfelelő megoldás az Ön számára?

26 Second Hand

Jó ötletnek tűnik alacsony árat fizetni a hatékony tisztítóerőért. Íme, mire kell figyelnie.

A számítások szerint egy mosogatógéppel évente akár £70-ot is megtakaríthat a közműdíjakon, hiszen sokkal hatékonyabb géppel mosogatni, mint kézzel.

Megtakarított pénz és idő
Használt mosogatógép vásárlásával még több pénzt takaríthat meg. Az új mosogatógépek £190 és £1750 közötti áron kaphatók, míg használtat akár £40-értis lehet venni.

A £40 elfogadható kiadásnak tekinthető, ha felszabadítja időnket a kellemesebb tevékenységekhez: hiszen hetente akár 4 órával több időt tölthet a családdal.

Végezzen alapos kutatómunkát
Szóval mik a használt mosogatógép vásárlásának kockázatai? Bizonyos régebbi modellek „lelassulhatnak“, így javasolt olyan forgalmazótól vásárolni, amely garantálja a termék műszaki megfelelőségét és a törvényes biztonsági előírásoknak való megfelelést.

Ha magánszemélytől vásárol, tudja meg, hogy az illetőnek van-e biztosítása, illetve hogy átruházható-e a szelvény az Ön nevére.

Azt is fontos figyelembe venni, hogy az újabb modellek kevesebb energiát és vizet fogyasztanak. Érdemes tehát alaposan utánajárni a kiszemelt modellnek, mielőtt megvásárolná. A mosogatógép azonban annyira pozitívan befolyásolja családi életét, pénztárcáját és konyhája tisztaságát, hogy végső soron megéri befektetni.