A beépíthető mosogatógép a megfelelő megoldás az Ön számára?

24 Integrated

Az emberek többsége kedveli a modern kinézetet. Egy, a konyhaszekrényben elrejtett mosogatógép pontosan ezt a célt szolgálja.

A beépíthető mosogatógép választásának fő oka pontosan a modern, elegáns kialakítás. Mivel a konyhaszekrény ajtaja mögé rejthető, tökéletesen beleolvad a konyha esztétikájába.
Népszerű választás az ilyen mosogatógép azok körében, akik felújítják a konyhájukat és teljesen új megjelenést szeretnének neki kölcsönözni. A beépíthető mosogatógép azonban már kész konyhaberendezésébe is beépíthető, ha éppen nem szeretne teljes felújítást végezni.

Melyek a beépíthető mosogatógépek megkülönböztető jellemzői?
Némileg kisebbek a szabadon álló mosogatógépeknél (szélességük általában 45 és 60 cm közötti), így konyhaszekrénybe szerelhetők, a kezdőáruk azonban enyhén magasabb.
A legtöbb beépíthető mosogatógép modell időzítővel és zajcsökkentési funkcióval rendelkezik, ugyanakkor a legmagasabb energiatakarékossági osztályhoz tartozik.

Teljesen és részben beépíthető mosogatógépek
A beépíthető mosogatógépek lehetnek teljesen, illetve részben beépíthetők. Íme a különbségek:

  • A beépített mosogatógép a konyhaszekrény ajtaja mögé rejthető, így nem ront konyhája esztétikus megjelenésén.

  • A részben beépített mosogatógép 90%-ban szintén konyhaszekrénybe szerelhető, kivéve a kezelőfelületet. Ez azt jelenti, hogy beállíthatja a gépet, és nyomon követheti a mosogatási folyamatot anélkül, hogy rontana a konyha esztétikáján.

  • Számos mosogatógép gyártó igény szerint, rendelésre is beépíti vagy kialakítja a mosogatógép ajtaját.