Tudta Ön, hogy a mosogatógép... remek időt megtakarító megoldás?

11 Timesaverca31797

Szabaduljon el a mosogatókagylótól! A mosogatógép segítségével felszabadíthatja kezeit, ahelyett, hogy mosogatószeres vízben áztatná.

A legtöbbünk azt szeretné, ha több szabadidőnk lenne. Nehéz bűvészmutatvány egyensúlyban tartani a munkát, a társadalmi életet és a háztartás (valamiféle) rendben tartását, különösen akkor, ha gyerekeink is vannak. Csodálatos volna, ha több időnk lenne magunkra és a családunkra ahelyett, hogy csak egy-egy feladatot kipipálva rohangálunk ide-oda.

A jó hír az, hogy egy mosogatógép hetente akár négy órát is megtakaríthat számunkra. Ami minden héten jelentős mennyiségű időt biztosít a családra, magunkra, vagy csak arra, hogy elintézzünk valamit.

Hogyan spórolnak időt a mosogatógépek?
Gondoljon csak bele. Laboratóriumi tanulmányok szerint mindössze kilenc percig tart egy mosogatógépet be- és kirakodni. Ugyanennyi mosogatnivalón átverekedni magunkat 60 energiaőrlő percet vesz igénybe.* Ezt összeadtuk egy négytagú családra vetítve, és így kaptuk meg, hogy hetente akár négy órát takaríthatunk meg egyszerűen mosogatógép használatával.**

És hogy válaszoljunk a kérdésére: nem, nem szükséges előre elöblíteni a tányérokat a mosogatóban. Még a zsíros serpenyőket és a makacs, ráégett ételmaradékoktól éktelenkedő lasagnés edényeket sem kell dörzsölni vagy elöblíteni.

* 12 teríték, Intertek Laboratórium
** Teljesen telepakolt mosogatógép napi használata mellett