5 érv, amiért a mosogatógép nélkülözhetetlen új családok számára

44 New Families

Hogyan segíthet a mosogatógép a portyázó kisgyerekek védelmének biztosításában a szennyes edények elrejtésétől az alapos tisztításáig?

Sok mindenre kell gondolni, ha gyermek születik a családba, elsősorban a gyermek biztonságára és jólétére. Fedezze fel, hogyan járulhat hozzá a mosogatógép a konyha biztonságának javításához, és ezáltal lelki nyugalmához.

  1. Megszünteti a felfordulást a konyhában: Nem áll fenn az asztalról leeső, vagy az apró kezek által lehúzott edények veszélye, hiszen piszkos kedényeit közvetlenül a mosogatógépbe helyezheti. Ne feledje el éllel lefele fordítani az éles evőeszközöket.

  2. Higiénikus: A kisgyerekek kedvenc foglalatossága, hogy mindent szájba vesznek, ezért mindent a lehető legtisztább állapotban kell tartani. Ennek a legjobb módja, ha a mosogatógépben, 75 fokon tisztítjuk az edényeket. Ha gyermeke már betöltötte a hat hónapot (az első hat hónapban sterilizáló készülékre van szükség), a mosogatógép által biztosított alapos tisztítással eltávolíthat a gyerek kedvenc edényeiről bármilyen régi ételnyomot.

  3. Játékok és előkék: Próbáljon mosogatógépben mosható műanyagból készült termékeket beszerezni, így nem kell kézzel mosogatnia a gyerekedényeket, műanyag játékokat vagy partedliket. Egyszerűen dobja be a mosogatógépbe.

  4. Időt takarít meg: Nehéz feladat a mozgékony gyermek felügyelete kézi mosogatás közben, ha háttal áll neki. A mosogatógép megtöltése és ürítése sokkal gyorsabb művelet, mint a kézi mosogatás, így több ideje marad szemmel tartani a huncut gyermeket.

  5. Biztonságban tartja a késeket: A mosogatógép ajtajának becsukásával egyben az éles késeket, és más konyhai kütyüket is biztonságba helyezi, így nem kerülhetnek illetéktelen (apró) kezekbe. Nem ez a helyzet, ha szétszórtan várnak a mosogatásra.